ONSKMS

ONSKMS is een online platform dat helpt om eenvoudig aan verschillende eisen en afspraken te voldoen. Wetgeving, reglementen, zakelijke overeenkomsten, onderaannemerschap, ICT en privacy, financiën en zorgverkoop. Dit is slechts een selecte opsomming van de deelgebieden waarin ONSKMS een krachtige rol speelt.

Betaalbaar en toch op maat

ONSKMS is volledig aan je eigen situatie aan te passen zonder hoge ontwikkelkosten. Wil jij ook zonder onnodige inspanningen je organisatie inspirerend verbeteren en professioneel inrichten?

Kies voor ONSKMS

1 + 1 =3

Wij geloven in de kracht van samen. Daarom ontwikkelde we ONSKMS ook samen met het werkveld. Al snel noemde onze klanten onze tool ook ONSKMS. Precies zoals het bedoeld is. Aanwezig om dienstbaar aan het werkveld, met plezier ingezet te worden door de gebruikers.

Peter Bults, Ovezogroep

Wil jij een rondleiding in ONSKMS?

We laten graag zien hoe wij de regeldruk te lijf gaan met ONSKMS. Een korte rondleiding onder begeleiding van één van onze medewerkers geeft je een zeer helder beeld van de toepasbaarheid voor jouw organisatie. Of je nu zelfstandige bent of met anderen samenwerkt in een (grote) organisatie. Een vrijblijvende demo op maat, is van harte aanbevolen!

Een demo aanvragen Ik wil een vraag stellen

Investering

Wij kiezen heel bewust voor verantwoordelijk en transparant ondernemen vanuit een maatschappelijk bewogen missie. Dan hoef je ook geen verstoppertje te spelen met tarieven.

De investering kent 2 componenten. Een eenmalige investering in ONSKMS en het template dat je kiest. Daarnaast is er een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik en het onderhouden en beveiligen van het digitale platform. Het eerste jaar betaal je dus beide componenten. Vanaf het tweede jaar betaal je slechts de jaarlijkse bijdrage.

Je schakelt ons alleen naar behoefte in om je te laten ondersteunen. Je kunt een vakkundig en bevlogen trajectconsultant inschakelen met extra korting op het reeds aangepaste uurtarief door een urenbundel af te nemen.

Component 1:

Eenmalige investering:

Bevat het digitale kwaliteitssysteem.:

 • – Prijs per omgeving;€800,-

  – Optioneel: Trajectconsultant per uur€85,-


  *Aanbieding: Urenbundel (8 uur)€575,-


  *Bestel nu een urenbundel direct bij aanschaf van ONSKMS en betaal slechts €575,- om u acht uur lang te kunnen laten ontzorgen door onze vakkundige trajectconsultant.

Component 2:

Jaarlijkse tarieven:

Type organisatie:    Prijs per jaar:

 • Zelfstandig gevestigd € 380,-

  (1-2 medewerkers)

 • Kleine organisatie € 575,-

  (3-4 medewerkers)

 • Grotere organisatie € 1150,-

  (5–10 medewerkers)

 • * Meer dan 10 medewerkers op aanvraag.
  Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Bestellen?

Je kunt vandaag nog starten en een actieve omgeving in je bezit hebben.

Kwaliteitsmedewerker op afstand

Regelmatig kregen wij de vraag of wij ook een kwaliteitsmedewerker op afstand konden bieden. Iemand die de stok achter je deur is. Soms om zelfstandig taken uit te voeren en analyses te doen. In andere gevallen om de organisatie te ondersteunen bij het bewaken, duiden en agenderen van de acties. Op die manier deel te nemen aan het kwaliteitsteam van de organisatie en inhoudelijk te helpen bij het implementatietraject. Hiervoor ontwikkelde wij het 7 stappenplan.

7 stappenplan

Succesvol zijn de eerste pilottrajecten doorlopen en de juiste medewerkers aangezocht. Met ons 7 stappen plan kunnen wij nu ook voorzien in deze behoefte die op maat kan worden aangeboden.

Bekijk het 7 stappenplan