Leren bij

Heb jij ook interesse om je stage bij Ovezo groep te doen? Vraag eens naar Claudia! We hebben regelmatig hele toffe stageplaatsen beschikbaar.

Bij Ovezo groep kun je in een kleinschalige en gezellige setting jezelf zijn en je ontwikkelen.

Wij vinden het tof wanneer de medewerkers van de toekomst enthousiast meedenken en meewerken aan onze doelen door bij ons hun onderzoek en hun opdrachten te doen.

Regelmatig weten studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam en van de hogeschool Utrecht ons te vinden.

Actuele stage door Manon

“Tijdens mijn stage doe ik veel kennis op over allerlei onderdelen van de GGZ, zorgverzekeraars, aanbestedingen en het kwaliteitsmanagementsysteem.”

Mijn naam is Manon van der Woerd en ik ben stagiaire bij Ovezo Groep. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Management in de Zorg aan de Hogeschool Utrecht. Ik doe een onderzoek naar de RoadmapGGZ met als doel het optimaliseren van de Roadmap. Tijdens mijn stage doe ik veel kennis op over allerlei onderdelen van de GGZ, zorgverzekeraars, aanbestedingen en het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik heb leuke, gezellige en competente collega’s waar ik veel van leer. Bij de Ovezo Groep hangt een hele fijne sfeer en ik ga altijd met veel plezier naar kantoor. Kortom: ik ervaar mijn stage bij Ovezogroep als een hele prettige en leerzame tijd!