Leren bij

Heb jij ook interesse om je stage bij Ovezo groep te doen? Vraag eens naar Claudia! We hebben regelmatig hele toffe stageplaatsen beschikbaar.

Bij Ovezogroep kun je in een kleinschalige en gezellige setting jezelf zijn en je ontwikkelen.

Wij vinden het tof wanneer de medewerkers van de toekomst enthousiast meedenken en meewerken aan onze doelen door bij ons hun onderzoek en hun opdrachten te doen. Regelmatig weten studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam en van de hogeschool Utrecht ons te vinden.

Wat zeggen de (voormalig) studenten zelf?

De ervaringen van Manon

“Tijdens mijn stage doe ik veel kennis op over allerlei onderdelen van de GGZ, zorgverzekeraars, aanbestedingen en het kwaliteitsmanagementsysteem.”

Mijn naam is Manon van der Woerd en ik ben stagiaire bij Ovezo Groep. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Management in de Zorg aan de Hogeschool Utrecht. Ik doe een onderzoek naar de RoadmapGGZ met als doel het optimaliseren van de Roadmap. Tijdens mijn stage doe ik veel kennis op over allerlei onderdelen van de GGZ, zorgverzekeraars, aanbestedingen en het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik heb leuke, gezellige en competente collega’s waar ik veel van leer. Bij de Ovezo Groep hangt een hele fijne sfeer en ik ga altijd met veel plezier naar kantoor. Kortom: ik ervaar mijn stage bij Ovezogroep als een hele prettige en leerzame tijd!

De ervaringen van Lisa

“Ik werd uitgedaagd om mee te ‘pionieren’ en kreeg hierin veel ruimte voor mijn eigen inbreng en ideeën.”

Mijn naam is Lisa Kolmans en ik heb tijdens mijn bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam elf weken stage gelopen bij Ovezo. Dit was in de periode van maart tot en met juni 2019 toen Ovezo net was gestart. Ik werd door Martijn en Peter uitgedaagd om mee te ‘pionieren’ en kreeg hierin veel ruimte voor mijn eigen inbreng en ideeën. Het team van Ovezo heb ik als een zeer prettig, kundig en vooral laagdrempelig team ervaren. Tijdens mijn stage heb ik veel kunnen leren over de aanbestedingsprocedures voor de Jeugdwet en WMO en kwaliteitsmanagementsystemen. Daarnaast is er ruimte geweest om kennis op te doen over de ZvW. Na het afronden van de stageperiode ben ik tot en met oktober 2020 werkzaam geweest voor Ovezo. O.a. binnen tot de zorgverzekeringswet, sociaal domein en in contact met diverse zorgaanbieders. Ik kijk terug op een fijn stage- en dienstverband waarin ik veel heb geleerd en ben Ovezo nog steeds dankbaar voor het vertrouwen dat ik vanuit hen heb ervaren.