Onze mensen

Ovezo groep bestaat uit een maatschappelijk betrokken en missie gedreven team. Ieder teamlid heeft een eigen inbreng en specialisatie en samen realiseren we met focus het beste resultaat voor onze klant.

We stellen ons team graag even voor:

Claudia

Officemanager, Administratie, Zorgverkoop

Deze onmisbare spin in het web van ons kantoor heet Claudia. Claudia geeft leiding aan de backoffice, communiceert heel veel met onze klanten en bewaakt de kwaliteit van onze diensten. Claudia is sterk gespecialiseerd in aanbestedingen en het sluiten van zorgcontracteren.

Jacqueline

Zorgverkoop, Data analyse, controlling

Deze kanjer ondersteunt bij het gehele verkoopproces van de zorgaanbieders. Jacqueline is van grote waarde voor onze klanten bij control- vraagstukken. Denk hierbij aan de invulling, spreiding en het prognosticeren van productie afspraken. Impactbepaling en knelpuntanalyses van (mogelijke) budgetproblematiek.

Peter

Eigenaar, ICT, KMS, Privacy, FG

Samen met Martijn is Peter initiatiefnemer en eigenaar van onze organisatie. Peter is een missie gedreven ondernemer en hij denkt, werkt en rolt graag de processen uit binnen alle bedrijfsonderdelen. Het niveau van de dienstverlening aan onze klanten is daardoor elke dag weer wat hoger dan de dag daarvoor.

Martijn

Eigenaar, Zorginkoop, Zorgverkoop

Samen met Peter is Martijn initiatiefnemer en eigenaar van onze organisatie. Hij adviseert GGZ aanbieders bij alle vraagstukken gericht op zorginkoop en zorgverkoop. Martijn vertegenwoordigt GGZ- instellingen in hun overleg en contracten met zorgverzekeraars, gemeenten en zorgkantoren.

Henk

FG, Privacy en Administratie

Er is geen enkel privacy issue dat Henk uit de weg gaat. Hij adviseert, inspireert en helpt organisaties in het onderwijs en de zorg om op pragmatische wijze te voldoen aan de AVG. Intrinsiek gemotiveerd helpt Henk het privacy beleid naar een hoger plan te tillen.

Petra

Administratie en Privacy

Ons administratiekanon voert de financiƫle administratie van onze organisatie uit. Ook voert ze verschillende administratieve taken uit voor onze klanten, vaak met een specifieke hulpvraag.

Hans

Trainer en adviseur, Administratie en KMS

De bevlogen en betrokken trajectconsultant Hans helpt organisaties bij het opzetten en onderhouden van hun kwaliteitsmanagementsysteem. Hij begrijpt de mensen die hij helpt en voelt goed aan waarmee ze het beste zijn geholpen.

Bowie

Administratie en zorgdeclaraties

Declaratietopper Bowie werkt met plezier aan het ontzorgen van zorgaanbieders door hun zorgadministratie over te nemen. Opgewekt en positief als hij is neemt hij veel taken voor zijn rekening en overlegt hij doelmatig met de klanten over de werkzaamheden.

Hazel

Data analyse en zorgverkoop

Hazel is onze grensverleggende dataexpert. Daar waar het voor vele al begint te duizelen is Hazel pas net begonnen om waardevolle data gedreven adviezen te geven en inzichten te verschaffen.