Onze bedrijven

Ovezo is expert in zorgverkoop. Ovezo sluit namens de klant zorgcontracten (ZVW,WLZ) en voert onderhandelingen met de zorgverzekeraar en het zorgkantoor over het contract of bij ophogingsverzoeken. Ook doorlopen zij aanbestedingen (WMO, JW) voor klanten. De RoadmapGGZ is een voorbeeld van een handig product van Ovezo dat zorgaanbieders hét overzicht geeft in de verschillende eisen die elk jaar opnieuw worden vastgesteld. Door gebruik te maken de data, monitoren en analyseren zij productieafspraken en maken ze prognoses. Dit gebruikt Ovezo om samen met de klant een strategie te bepalen of te wijzigen.

ZorgverkooproadmapGGZaanbestedingenmonitoringanalyse

ONSKMS is ons online kwaliteitsmanagementsysteem. U kunt zonder tijdsverlies en onnodige inspanningen beschikken over een betaalbaar certificeringswaardig KMS. Dit kan op basis van HKZ of ISO maar ONSKMS bevat ook veel andere normeisen waar u meteen gebruik van kunt maken.

Het online platform is modulair opgezet en is ook dé oplossing voor de verwerkingen tussen hoofd en onderaannemers en het geeft de facilitaire en technische afdeling een compleet inzicht op assets en storingen en afspraken daarover.

Kwaliteitsnormen en keurmerkenonline KMSkwaliteitsbeheer as a servicetemplates voor wetgevingaudit en controle

Het FGplein helpt organisaties bij de bescherming van persoonsgegevens. Sinds de invoering van de AVG is de aandacht voor het op juiste wijze verwerken van (gevoelige) gegevens van personen gelukkig toegenomen. Het FGplein zorgt ervoor dat organisaties hierin de juiste keuzes maken en dat er tegelijkertijd op de werkvloer op een fijne manier gewerkt kan worden. Het FGplein staat ook vaak in contact met belanghebbenden van de organisatie wanneer zij vragen of klachten hebben en wikkelt deze dan af. Ook bij datalekken en incidenten ontzorgt het FGplein de klanten.

FG as a servicenulmetingentrainingentemplates en procesdocumentenhulp bij incidenten en datalekkenphishing tests