Zorgadministratie

Zorgadministratie in control

Ovezo helpt je met de zorgadministratie. Wij zijn je controller, adviseur, toezichthouder, projectmanager of projectmedewerker voor de lange termijn of als tijdelijke oplossing.

Welke soorten zorg?

Bijna alle mogelijke zorgsoorten. Denk hierbij aan
Jeugdhulp, WMO, Zvw, WLZ, Ongecontracteerde zorg.

Wat kunnen wij voor jouw zorgbedrijf betekenen?

  • Uitvoeren zorgdeclaraties
  • Berichtenverkeer
  • Zorgfacturatie
  • Monitoring en inzicht
  • Opzetten van jouw zorgadministratie

En zo zijn er nog meer zaken waarbij wij je kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten hierover of andere vraagstukken hebt.

Waarom kies je voor Ovezo?

Wij zijn proactief en beschikken over de juiste kennis om op maat te adviseren. Een goede en probleemloze administratie is cruciaal voor een goed functionerende organisatie.

Onze collega’s denken met je mee en bieden een oplossing op maat. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning, advies over digitalisering of het (zo goed mogelijk) onder controle krijgen van de zorg-administratieve processen. Onze mensen hebben een hart voor de zorg en steken de handen graag uit de mouwen bij het uitvoeren hiervan.

Door onze kennis van wet- en regelgeving, zorgprocessen en systemen weten we precies waar jij mogelijkheden onbenut laat. Ovezo zorgt ervoor dat jij in control bent over je zorgadministratie.

Investering

Wij werken met een zeer marktconform tarief, afhankelijk van het soort ondersteuning. We maken graag een offerte voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent met jouw zorgadministratie.