De nieuwe WTZA-wetgeving

Hoeveel invloed heeft de WTZA op jouw praktijk?

Vanaf 1 januari 2022 gaat de WTZA – de Wet Toetreding Zorgaanbieders – van start. Dat heeft mogelijk veel impact op jouw praktijk. Benieuwd of dit voor jou relevant is? In deze korte video hieronder leggen wij je het uit:

Doe de WTZA check

Deze tool geeft je snel inzicht in de impact van de WTZA op jouw praktijk. Aan de hand van maximaal 7 vragen weet je of de WTZA invloed heeft op jouw praktijk (Disclaimer).

  De tool opnieuw gebruiken? Leeg alle velden

  De WTZA en de WKKGZ zijn van toepassing
  Je hebt een meldplicht bij de IGJ op grond van de WTZA en de WKKGZ en moet dus ook maatregelen treffen voor 31 december 2021. Vul jouw gegevens hieronder in en één van onze specialisten neemt snel contact op om je te informeren over hoe wij je hiermee kunnen helpen.

  De WTZA is van toepassing
  Je hebt een meldplicht bij de IGJ op grond van de WTZA en moet dus ook maatregelen treffen voor 31 december 2021. Vul jouw gegevens hieronder in en één van onze specialisten neemt snel contact op om je te informeren over hoe wij je hiermee kunnen helpen.

  Je hoeft niet te voldoen aan de meldplicht op grond van de WTZA, maar indien van toepassing wel aan de contracteisen van de gemeente. Hulp nodig bij het voldoen aan de contracteisen? Vul jouw gegevens hieronder in en één van onze specialisten neemt snel contact met je op.

  De WTZA en de WKKGZ lijken geen impact te hebben op jouw praktijk. Je hebt dan ook geen meldplicht en hoeft geen maatregelen te treffen.

  De WTZA en de WKKGZ lijken geen impact te hebben op jouw praktijk. Je hebt dan ook geen meldplicht en hoeft geen maatregelen te treffen. Wil je jouw werkwijze en processen om andere redenen vastleggen in een superhandig digitaal kwaliteitsmanagementsysteem? Vraag naar de mogelijkheden.