Zorgcontract

Waarom een contract?

Met een contract wordt jouw behandeling of begeleiding (uit de Jeugdwet, WMO, ZVW of WLZ) vergoed. In ons team werken specialisten met meerjarige in- en verkoopervaring op al deze domeinen! Laat ons je dus helpen. Als wij doen waar wij goed in zijn, kun jij doen waar jij goed in bent.

Daarbij werken wij, als het even kan, op basis van No Cure / No Pay. Je betaalt ons dan alleen als het contract gegund wordt! 

En als ik geen contract wil?

Dat kan natuurlijk ook. Over het algemeen betekent dit dat je cliënten dan een eigen bijdrage of de behandeling zelf moeten betalen. Wij dragen vanuit onze missie graag bij aan goed toegankelijke zorg voor meer mensen en daarom helpen we je graag aan een contract. Op deze manier maken we Nederland een stukje beter, met elkaar.

Een contract, wat levert het mij op?

Dat is afhankelijk van veel factoren. Wat doe je precies en binnen welke wet valt je dienst? Altijd biedt een contract een passende vergoeding. Ook ben je aantrekkelijker voor cliënten, omdat ze geen eigen bijdragen hoeven te betalen. Wel wordt er extra inspanning van je verwacht mbt kwaliteit bijvoorbeeld. Bij een contract heb je de investering in Ovezo pijlsnel terugverdiend. Maar ook zonder een contract draagt onze samenwerking veel bij aan de groei en professionalisering van jouw organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact op.